/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

 

Disa njerëz punojnë gjithë jetën për të mësuar se çfarë ka në diell, në hënë ose në ndonjë planet tjetër, por këto nuk i sjellin dobi shpirtit. Por nëse do të përpiqeshim të dinim se çfarë ka brenda njeriut, atëherë do të shihnim në shpirtin e shenjtorit Mbretërinë e Qiellit, ndërsa në shpirtin e mëkatarit errësirën dhe ferrin. Dhe është mirë ta dimë këtë, sepse ne do të jemi përjetësisht ose në Mbretëri ose në ferr.

 

Shën Siluanoi i Malit të Shenjtë
Përkthyer nga M.Vasili

 

Mësime shpirtërore