/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Rruga drejt përsosmërisë

Rruga drejt përsosmërisë

Rruga drejt përsosmërisë

 

Rruga që të çon drejt përsosmërisë është e gjatë. Lutju Zotit që të të forcojë. Përballoni rëniet tuaja me durim dhe, pasi të jeni ngritur, shpejt vraponi dhe mos qëndroni si fëmijët në vendin ku keni rënë, duke qarë e duke vajtuar pa ngushëllim.

 

Shën Nektari
Përkthyer nga M.Vasili

 

Rruga drejt përsosmërisë