/ Jeta Shpirtërore / Ne ecim përpara Perëndisë!

Ne ecim përpara Perëndisë!

Ne ecim përpara Perëndisë!

 

Shën Kozmai,ç’do ditë thoshte kur zgjohej:Shko o Zot dhe sot përpara meje!

Sepse Krishti tha,kush do, le të më ndjekë.

Por ne dalim përpara Perëndisë duke menduar se i dimë më mirë se Perëndia,ose shkojmë paralel me të për t’i treguar,sikur Perëndia ka nevoj për mësimet tona.Nuk e ndjekim Krishtin,nuk e vëmë përpara dhe nuk i kemi besim,prandaj jeta jonë u mbush me mundime dhe me tragjedi.

Dhe kur nuk kemi Krishtin drejtues,atëherë do kemi të ligun,nuk ka zgjidhje tjetër.

Ata që e jetojnë jetën ashtu siç duan,ata do e humbin shpirtin sepse nuk është e mundur që të shijojmë këtë jetë por njëkohësisht të shpëtojmë dhe shpirtin tonë.Nuk kombinojnë këto së bashku.

 

Përkthyer nga M.Vasili

 

Ne ecim përpara Perëndisë!