/ Jeta Shpirtërore / Forca e lutjes!

Forca e lutjes!

Forca e lutjes!

 

Forca e lutjes i dha fund luftrave,ndaloi betejat,zhduki furtunat,largoi demonët,hapi dyert e qiellit,zgjidhi zinxhirët e vdekjes,largoi sëmundjet,ndaloi shkatërrimet,mbajti të palëkundur qytetet që drisheshin por dhe plagët që vinin prej qiellit dhe dinakëritë që kërcënonin njerëzit,dhe gjthë vuajtjet i zhduku!

 

Shën Efremi i Siros
Përkthyer nga A.Marini

 

Forca e lutjes!