/ Problematika Moderne / Kushtuar rinisë sonë

Kushtuar rinisë sonë

 

Kushtuar rinisë sonë

 

Muzika rok dhe satanizmi

Të dashur të rinj mëoni se:
Muzika rok e xhindos njeriun.
Muzika rok venit dhe zhduk rininë.
Dhe ja si:
Përqëndron dëgjuesin dhe dërgon me dhe pa vetëdije mesazhe me:
1)PERDORIMIN E RITMIT.Bam-bam që dëgjohet provokon në organizmin e njeriut,ndryshimin e funksionimit biologjik dhe psikologjik të organeve të trupit.Provokon rritjen e adrenalinës e cila sjell acarimin e nervave,shpejtimin e rrahjeve të zemrës,kënaqësinë e thjeshtë dhe joshjen seksuale.
2)NEPERMJET SHIKIMIT-DEGJIMIT.
a) Dritat që ndizen e shuhen shpejt e ulin aftësinë e orientimit,aftësinë e arsyetimit dhe reflekseve.Tronditet aftësia e përqëndrimit  të mendjes,humbet arsyeja dhe kontrrolli i mendjes.Mesazhet e pavetëdijëshme bëjnë punën e tyre pa u shqetësuar.
b)Pamjet videoklip.Projektojnë më shumë figura nga sa mund të pranoj syri.Syri përmban 60 figura për sekondë dhe tepricat kalojnë pa vetëdije si mesazh.
c)Figurat e shumta në faqet e jashtme të disqeve.Këtu kemi dhunim të ndëgjegjes në figura statike.Pavetëdija fotografon figura që syri është i pamundur t’i prekë dhe dëgon në kujtesë të njëjtin mesazh.Këto mesazhe të pavetëdijëshme janë :Narkotikë -Satana-Vetvrasje -Seks e të tjera….

Marrë nga libri “Rrëfimi  hyjnor”

Kushtuar rinisë sonë